Ένωση Ν/Α Αττικής: Συνάντηση με τον ταξίαρχο Λυδάκη για την αποδυνάμωση των υπηρεσιών

0

Την 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14:00, το Προεδρείο της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α. Ταξίαρχο κ. Εμμανουήλ ΛΥΔΑΚΗ. Συζητήθηκαν εκτενέστατα τα προβλήματα που απασχολούν τα Τμήματα Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας νοτιανατολικής Αττικής.

Ο κ. Ταξίαρχος επισήμανε ότι η νοτιοανατολική έχει αποδυναμωθεί με τις τελευταίες μεταθέσεις και θα πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει με περιπολίες και εμφανή αστυνόμευση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην νοτιοανατολική Αττική.

Όσο αφορά την τήρηση της εβδομαδιαίας υπηρεσίας καθώς και την χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων τόνισε ότι στην τελευταία συγκέντρωση των διοικητών των υπηρεσιών επισήμανε ότι θα πρέπει εφαρμόζονται απαράκλητα τα προεδρικά διατάγματα.

Εμείς από την πλευρά μας τονίσαμε ότι στην προκειμένη στιγμή η μοναδική λύση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των υπηρεσιών είναι οι προσλήψεις στην αστυνομία μεγάλου αριθμού προσωπικού καθώς και η αλλαγή του Π.Δ. για την τοποθέτηση των νεοεξερχομένων αστυνομικών έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να τοποθετηθούν ειδικά στην διεύθυνση μεταγωγών για να σταματήσει επιτέλους η αφαίμαξη των υπηρεσιών για μέτρα σε αυτή την Διεύθυνση.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Μαρίνος Κακαβάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.