Ένωση Κεντρώων: Μας πήραν τους αστυνομικούς, κινδυνεύει ο Βασίλης Λεβέντης

0

Διάρρηξη στα γραφεία της «Ένωση Κεντρώων» σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον Βασίλη Λεβέντη να καταγγέλλει έλλειψη ασφάλειας λόγω της απουσίας αστυνομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στις 7 Ιουλίου, όταν στελέχη της «Ένωσης Κεντρώων» διαπίστωσαν τη διάρρηξη όταν πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία στις 9.00 το πρωί, στην οδό Καρόλου 28 στον 5ο όροφο. Πιο αναλυτικά, άγνωστοι είχαν μπει σε δύο γραφεία του 5ου ορόφου και σε ένα ακόμα στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, στο κέντρο της Αθήνας.

«Το κτίριο καθώς και τα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων εφρουρούντο από τις αστυνομικές αρχές ως και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Η φρουρά αφαιρέθηκε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές», αναφέρει η ανακοίνωση του εξωκοινοβουλευτικού πλέον κόμματος.

Γίνεται, επίσης, αναφορά σε απειλές για τη ζωή του που φέρεται να έχει δεχθεί ο Βασίλης Λεβέντης και ζητείται η λήψη μέτρων προστασίας. Παράλληλα, από την Ένωση Κεντρώων, καθιστούν υπεύθυνη για ότι συμβεί στον πρόεδρο του κόμματος «υπεύθυνη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.