Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Συγχαρητήρια στους Δόκιμους Υπαστυνόμους της Σ.Α.Ε.Α.

0

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους Δόκιμους Υπαστυνόμους που συμμετείχαν στην παρέλαση για τον εορτασμό των 107 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, εξέδωσε η Ένωση Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται αναφορά στο έργο που παράγουν ο διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, ταξίαρχος Χαράλαμπος Καλόγηρος και οι εκπαιδευτές αξιωματικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 107 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, από τον τουρκικό ζυγό, με τη μεγάλη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Στην παρέλαση συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, και ένας ουλαμός από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι παρήλασαν υποδειγματικά και δικαίως εισέπρατταν το δυνατό χειροκρότημα, κατά μήκος της διαδρομής, από πλήθος κόσμου.

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στους παρελαύνοντες Δοκίμους Υπαστυνόμους.

Μας κάνατε υπερήφανους και δικαίως είστε οι συνεχιστές της ένδοξης και ιστορικής Σ.Α.Ε.Α.

Πολλά συγχαρητήρια στο Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κ. Καλόγηρο Χαράλαμπο και στους εκπαιδευτές Αξιωματικούς. Η συλλογική προσπάθεια σας έχει θετικά αποτελέσματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Κανέλλος Νικολάου
Ο γ. γραμματέας, Ευάγγελος Μαντζιώρος

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.