Ένωση Αξιωματικών Αττικής: Πράγματι μια μαύρη μέρα για την πατρίδα μας

0
«Σε αυτή χώρα, δυστυχώς, δεν μάθαμε να προλαμβάνουμε και να κάνουμε αποτίμηση από προηγούμενες καταστροφές», αναφέρει σε ανακοίνωση της για τις φονικές πυρκαγιές η Ένωση Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η φετινή επέτειος της αποκατάστασης της δημοκρατίας, συνοδεύτηκε με δεκάδες αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, θύματα της πύρινης λαίλαπας, του “στρατηγού” ανέμου, της λάθος εκτίμησης και της έλλειψης πρόληψης. Σε αυτή χώρα, δυστυχώς, δεν μάθαμε να προλαμβάνουμε και να κάνουμε αποτίμηση από προηγούμενες καταστροφές.

Μάθαμε να επιρρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον, για επικοινωνιακούς λόγους και μέχρι να ξεχαστεί η τραγωδία. Αλίμονο σε αυτούς που χάθηκαν. Πράγματι μια μαύρη μέρα για την πατρίδα μας.

Αυτή την ώρα της άφατης οδύνης και του θρήνου για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον διοικητή του Ιδρύματος Εξοχές ΕΛ.ΑΣ Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μπακαλάρο Γεώργιο, για την έγκαιρη και απολύτως ασφαλή εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής και την μεταφορά των παιδιών μας στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, στην Αμυγδαλέζα.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Βασίλειος Βράντζας
Ο γ.γ., Κανέλλος Νικολάου

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.