Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής αποκτά δική της τράπεζα αίματος (αφίσα)

0

Τη δική της τράπεζα αίματος αποκτά η Ένωση Αξιωματικών Αττικής (σ.σ. αριθμεί περίπου 3.700 μέλη), σε μία προσπάθεια να βάλει κι αυτή το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επάρκεια σε αυτό το αγαθό της ζωής.

Μάλιστα, οι συνδικαλιστές αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική διοργανώνουν ήδη για το επόμενο Σάββατο 30 Μαΐου και την πρώτη τους εθελοντική αιμοδοσία. Τέλος, μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΝ.ΑΞΙ.Α., Κανέλλο Νικολάου, πληροφορηθήκαμε ότι κάθε εθελοντής αιμοδότης θα εντάσσεται στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και θα λαμβάνει την ειδική κάρτα, προκειμένου να απολαμβάνει τα οφέλη αυτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης. Ουσιαστικά βοηθά στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος που είναι η ανεπάρκεια αίματος για να καλύψουμε τους ασθενούντες συνανθρώπους μας.

Σε κάθε προσκλητήριο με σύνθημα «δίνω ζωή» πρωταγωνιστές είναι οι δότες, οι οποίοι με την ευγενική προσφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που χρειάζεται αίμα.

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής θέλοντας να συμμετέχουμε στην ενεργοποίηση της κοινής προσπάθειας για την προσφορά ζωής αλλά και της κάλυψης των αναγκών σε αίμα, για τους δότες, για τα μέλη μας και τους οικείους τους, δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος.

Ύστερα από τη σημαντική πρωτοβουλία του Διευθυντή και του Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων, Αστυνομικό Διευθυντή ΝΤΟΥΙΤΣΗ Φώτιο και Αστυνομικό Διευθυντή ΚΑΜΠΡΑ Αθανάσιο αντίστοιχα, σε συνεργασία με την Ένωση μας έχουμε τη χαρά και την τιμή να διοργανώνουμε την πρώτη μας αιμοδοσία.

Η αιμοληψία θα γίνει από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Σας καλούμε το Σάββατο 30 Μαΐου, από την 09:00 έως και την 16:00 ώρα, στο εντευκτήριο του Μεγάρου της Βουλής, με 10 λεπτά από το χρόνο σας να χαρίσετε ζωή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Κανέλλος Νικολάου
Ο γ. γραμματέας, Ευάγγελος Μαντζιώρος

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.