Ένωση Αθηνών: Περαστικά στους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

0

Στο πλευρό δύο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με υπαιτιότητα οδηγού ταξί, στέκεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Αναδημοσίευση από το facebook της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Περαστικά στους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζει την θλίψη της και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους δύο συναδέλφους της ομάδας ΔΙΑΣ 511-1 Δυτικής Αττικής που νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο συνεπεία τροχαίου ατύχηματος εν ώρα υπηρεσίας, απογευματινές ώρες της 18-10-2018, όταν οδηγός παραβίασε πινακίδα stop με αποτέλεσμα την σύγκρουση με την μηχανή των συναδέλφων μας.

Τα τελευταία νέα είναι θετικά σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συνοδηγού, ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και όλοι προσευχομαστε στην Παναγία μας να πάνε όλα κατ’ ευχήν το επόμενο 48ωρο. Η Ένωση Αθηνών είναι δίπλα τους σε οποιοδήποτε επίπεδο παραστεί ανάγκη. Επιτέλους η πολιτεία θα πρέπει να δείξει έμπρακτα την αναγνώριση της επικινδυνότητας στα παλικάρια των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., ΖΗΤΑ κ.τ.λ. που καθημερινά βρίσκονται πάνω σε δύο ρόδες ρισκάροντας τη ζωή τους για την ασφάλεια όλων μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.