Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής: Σιγά μη φοβηθούμε!!!

0

Ανακοίνωση, με αφορμή την επίθεση στην Πρεσβεία του Ιράν, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. Μέσω της ανακοίνωσης οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. καταδικάζουν τα αντανακλαστικά της επίσημης Πολιτείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.

Το χθεσινό συμβάν στην Πρεσβεία του Ιράν ανέδειξε για ακόμη μια φορά το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται με το θέμα της ασφάλειας ευπαθών στόχων από τις συνεχείς επιθέσεις του “Ρουβίκωνα”. Οι επιθέσεις αυτές “έχουν διαβεί” πλέον το κατώφλι της λογικής κυρίως, γιατί διευρύνεται συνεχώς ο κύκλος των υποψηφίων στόχων και με δικαιολογητική βάση που μόνον αυτοί εφευρίσκουν και αντιλαμβάνονται.

Η επίσημη Πολιτεία παρακολουθεί αμήχανα και βεβαίως από επίθεση σε επίθεση εκτίθεται συνεχώς. Ενίοτε για να διασωθεί το κύρος της δείχνει αντανακλαστικά τιμωρώντας αυτούς που δεν έχουν σχεδόν κανένα μερίδιο ευθύνης, όπως συνέβη και με τη διενέργεια Ε.Δ.Ε. και μετακίνηση των Αστυνομικών που δήθεν ευθύνονται και σε αυτή την περίπτωση. Ευνοείται βεβαίως ότι τεχνηέντως, πάντα αποφεύγουν να αναφέρουν ποιες θα έπρεπε να ήταν οι ενδεδειγμένες ενέργειες και γενικά το “άλλως δύνασθαι πράττειν” επιλέγοντας πάντα τον ρόλο του τιμητή.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής παίρνοντας πλέον θέση σε αυτό το απίθανο “σκηνικό” που δείχνει να διαμορφώνεται, στηρίζει απερίφραστα τους Συναδέλφους στους οποίους μετακυλίεται η ευθύνη και το Διοικητικό Συμβούλιο θα δείξει έμπρακτα τη στήριξή του γιατί δεν είναι δυνατόν χωρίς σαφείς, γνωστές και βέβαιες εντολές να επιχειρείται για ακόμη μία φορά η απόδοση ευθυνών εκεί που δεν ανήκουν. Ας αναλάβουν πρώτα την ευθύνη αυτοί που όντως την έχουν, διαφορετικά τα ίδια τα γεγονότα όπως φαίνεται να εκτυλίσσονται θα τους εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Σιγά μη φοβηθούμε!!!
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Τσουμάνης
Ο γ. γραμματέας, Παντελής Μανιάτης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.