Ένωση Αστυνομικών Β/Α Αττικής: Προσέλευση ρεκόρ στην 9η εθελοντική αιμοδοσία (pics)

0

Προσέλευση ρεκόρ σημειώθηκε στην 9η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του «Γ. Γεννηματάς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, σε συνεργασία με την κινητή ομάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 9η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής μας.

Η αυξημένη συμμετοχή και η θερμή ανταπόκριση των Συναδέλφων μας οδήγησε στην προσέλευση εκατόν εξήντα εφτά (167) εθελοντών – αιμοδοτών, με αποτέλεσμα την συγκέντρωση εκατόν εξήντα ένα (161) φιαλών αίματος (η μεγαλύτερη συμμετοχή μέχρι τώρα), που θα διατεθούν στα μέλη μας και στις οικογένειές τους, εφόσον το έχουν ανάγκη.

Το Προεδρείο ευχαριστεί θερμά όλους τους Συναδέλφους που για άλλη μια φορά στήριξαν την ομαδική εθελοντική αιμοδοσία και καλεί ταυτόχρονα, όσα μέλη και φίλοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπό τους.

Ενημερώνουμε, πως στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς (Γ’ Περιφερειακό κέντρο αιμοδοσίας οδός Λ. Μεσογείων 154 τηλ. 2107778859) έχει ανοιχτεί καρτέλα με την επωνυμία “Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής” όπου είναι ενεργή καθημερινά (καθημερινά 08:30 π.μ. – 06:00 μ.μ. & Σ//Κ και Αργίες 08:30 π.μ. – 02:00 μ.μ.) και όποιος/α επιθυμεί μπορεί να μεταβεί και να γίνει εθελοντής αιμοδότης.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Τσουμάνης
Ο γ. γραμματέας, Αθανάσιος Πασπαλιάρης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.