Ένωση Αστυνομικών Β/Α Αττικής: Γέμισε παιδικά χαμόγελα το θέατρο «Λαμπέτη» (pics)

0

Με την ψυχή τους απόλαυσαν οι μπόμπιρες και οι δεσποινίδες των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Β/Α Αττικής την παιδική θεατρική εκδήλωση στο θέατρο «Λαμπέτη», ενώ μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο θέατρο «ΛΑΜΠΕΤΗ», η Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, για τους μικρούς της φίλους.

Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία «τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ», του Ντίκενς με θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία από την κα Γιούλη Ηλιοπούλου, έστειλε το μήνυμα πως η αγάπη, η προσφορά και η φιλανθρωπία είναι τα μυστικά της ευτυχίας.

Το θέαμα συμπληρώθηκε με εφέ, με 3D animation και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές. Μετά το τέλος των παραστάσεων, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής ευχαριστεί τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο καθώς τα Καφεκοπτεία «Ο Βραζιλιάνος», για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσέφεραν, προκειμένου τόσο η παράσταση όσο και οι δωροεπιταγές από τα καταστήματα «ΠΛΑΙΣΙΟ» και τα γλυκίσματα που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά να είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της παράστασης. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Τσουμάνης
Ο γ. γραμματέας, Αθανάσιος Πασπαλάρης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.