Η Ένωση Αστυνομικών Β/Α Αττικής διοργανώνει αγώνα ποδοσφαίρου για καλό σκοπό

0

Ποδοσφαιρική αναμέτρηση για καλό σκοπό διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Β/Α Αττικής σε συνεργασία με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ), διοργανώνουν αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου εντός του Ελληνοαμερικάνικου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κολέγιο Αθηνών – Κολέγιο Ψυχικού (Στεφάνου Δέλτα 15- Ψυχικό), την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 16:30.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών μεταξύ των ομάδων Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων-Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για την Ένωσή μας να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και να παρευρεθείτε, προκειμένου όλοι μαζί να αναδείξουμε για ακόμα μία φορά με την συνδρομή μας και την παρουσία μας, το κοινωνικό πρόσωπο και την ευαισθησία της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών.

Ευελπιστούμε στη καλύτερη δυνατή ανταπόκριση.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Τσουμάνης
Ο γ. γραμματέας, Παντελής Μανιάτης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.