Ένωση Αστυνομικών Πειραιά: Το συνδικαλιστικό κίνημα ούτε «φιμώνεται», ούτε «τρομοκρατείται»

0

«Η ελεύθερη συνδικαλιστική φωνή είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και κάθε προσπάθεια φίμωσης και δίωξης, όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά απεναντίας μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και ενωμένους», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με αφορμή τις κλήσεις για παροχή εξηγήσεων, σε στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος, με αποκορύφωμα και στον Πρόεδρο της δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής μας οργάνωσης ΠΟΑΣΥ κ. Γερακαράκο Γρηγόριο, δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας σε όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους.

Όταν ο εργαζόμενος Αστυνομικός βάλλεται και απαξιώνεται μέσα σε ένα κλίμα συρρίκνωσης των δικαιωμάτων του, όταν οι συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας είναι απαράδεκτες, όταν οι ελλείψεις σε προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή και μέσα χτυπάει κόκκινο, και πολλά άλλα, είναι χρέος του συνδικαλιστικού κινήματος να τα αναδεικνύει και να αναζητεί λύσεις.

Η ελεύθερη συνδικαλιστική φωνή είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και κάθε προσπάθεια φίμωσης και δίωξης, όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά απεναντίας μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και ενωμένους. Καλούμε τους συναδέλφους μας, τους κοινωνικούς φορείς και τα συνδικάτα να καταδικάσουν τις διώξεις και να ταχθούν υπέρ των συνδικαλιστικών ελευθεριών του κινήματος μας.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Σπυρίδων Λιότσος
Η γ. γραμματέας, Αργυρώ Μαλαχία

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.