Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Τουρνουά «αγάπης και φιλίας» για τη Μυρτώ της Πάρου στην Γλυφάδα

0

«Παρών» σε ποδοσφαιρικού τουρνουά για την 22χρονη σήμερα Μυρτώ της Πάρου, που το δράμα της συγκλόνισε το πανελλήνιο, δηλώνει η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωσή μας, με αγνά αισθήματα και υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον συνάνθρωπο, αρωγός και συμπαραστάτης, δίνει το παρόν για έναν Ιερό σκοπό, στέλνοντας ανθρώπινο μήνυμα ενόψει των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα την ερχόμενη Κυριακή 15/12/2019 από τις 11:00΄ το πρωί έως και την 15:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Γλυφάδας (Φοίβης 14 και Μεταξά), η Ένωσή μας συμμετέχει, με την αιγίδα της αλλά και με δική της ομάδα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα σάλας για τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, την 22χρονη Μυρτώ της Πάρου, τη Μυρτώ της καρδιάς μας.

Πρόκειται για ένα Τουρνουά «Αγάπης και Φιλίας» το οποίο θα δώσει χαρά και ελπίδα. Ο σκοπός διεξαγωγής του είναι φιλανθρωπικός, καθώς πραγματοποιείται, για την υποστήριξη της Μυρτούς και την στήριξη των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας.

Στο Τουρνουά θα συμμετάσχουν Είκοσι (20) φορείς και πραγματοποιείται πέραν της δική μας αιγίδας, με την αιγίδα των Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας – Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης, το Υπουργείο Πολιτισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την ΔΥΟ, τη ΣΤΑΣΥ, την UNESCO Νοτίων Προαστίων, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, την Molten, την ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1, το ART TV, το Σπορ FM, DDAY, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, τον Όμιλο Ξυνή, το Θουκυδίδειο, το Couros Club και το Ζευς.

Στον αγώνα θα συμμετάσχει και η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής με την ομάδα της.

Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας. Η μικρή Μυρτώ θα υποστηριχθεί με την αγορά ενός μικρού βιβλίου με τίτλο: «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά», για το οποίο κάθε ένας θα δίνει ό,τι ποσό έχει τη δυνατότητα, τα χρήματα του οποίου, θα συνδράμουν ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ρωσία για την θεραπεία της.

Καλούμε όλα μας τα μέλη, αλλά και όποιον/α επιθυμεί, να έρθει σε αυτό το ιδιαίτερο Τουρνουά. Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τις ευάλωτες κοινωνικές κατηγορίες. Η συμμετοχή μας και η συνδρομή μας μπορεί να είναι μικρή, όμως αθροιστικά είναι μεγάλη. Πέραν των υλικών αγαθών και των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν για τους Ιερείς σκοπούς που προαναφέρθηκαν, παράλληλα είναι και ένα μήνυμα πως «είμαστε όλοι μία οικογένεια και είμαστε όλοι στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας που μας έχει ανάγκη».

Σας περιμένουμε όλους και όλες για ένα Τουρνουά ζωής!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.