Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Τη Δευτέρα 17/2 παρουσιάζει το ημερολόγιο της

0

Στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, τη Δευτέρα 17/2, παρουσιάζει η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής το ημερολόγιο της για το 2020 με τίτλο «Ποίηση και Ζωγραφική».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αναδεικνύει τον Ελληνικό πολιτισμό και αποδίδει φόρο τιμής στους Έλληνες ποιητές και ζωγράφους.

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (Β. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, έναντι Βουλής των Ελλήνων είσοδος από Β. Σοφίας), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ημερολογίου της Ένωσής μας:

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2020 «ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ»

Το ημερολόγιο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη» καθώς και με το Ίδρυμα το «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ», υπό την αιγίδα του «Ομίλου UNESCO Νοτίων Προαστίων», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της «Εγκυκλοπαίδειας διακεκριμένων προσωπικοτήτων Who is Who».

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Άρια Καλύβα.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία πραγματώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, καθιστώντας την Ένωσή μας «γέφυρα» που συνδέει τον κόσμο των εικαστικών τεχνών με την Ελληνική Αστυνομία, αποδεικνύοντας εμπράκτως τις κοινωνικές και πολιτιστικές ευαισθησίες του Έλληνα αστυνομικού.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν εξέχουσες προσωπικότητες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.