Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Συνεχίζεται η διανομή υλικού για την προστασία από τον Covid-19

0

Συνεχίζει τη διανομή υλικών προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικό) από τον κορονοϊό Covid-19 η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής. Αυτή τη φορά το υλικό παραδόθηκε από τον πρόεδρο, Γιώργο Καλλιακμάνη και τον ταμία, Νίκο Κορομηλά, σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πέμπτη μέρα διανομής υλικών για την προστασία των αστυνομικών των Τμημάτων Τάξης, Ασφαλείας, Τροχαίας, Αλλοδαπών, Διαβατηρίων και συνεχίζουμε κανονικά.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και ο ταμίας Νίκος Κορομηλάς παρέδωσαν υλικά (γάντια, μάσκες, αντισηπτικό) στα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Επίσης, ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας ότι από χθες, Κυριακή 15/03/2020, άρχισαν οι απολυμάνσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών στην Αττική όποτε σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν απολυμανθεί όλες οι Υπηρεσίες.

Συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας. Δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα περιμένοντας τη λύση, παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε.

Κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους εκτελούν καθήκοντα κάτω από τις αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα. Μεγάλη προσοχή στην ατομική μας υγιεινή.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.