Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Α.Τ. Ηλιούπολης

0

Συγχαρητήρια ανακοίνωση, για τους αστυνομικούς του Τμήματος Τάξης Ηλιούπολης, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής για τη σύλληψη δύο Γεωργιανών «μπουκαδόρων» που είχαν εμπλοκή σε τουλάχιστον 26 διαρρήξεις και κλοπές σε περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους Αστυνομικούς του Τμήματος Τάξης Ηλιούπολης, διότι την 04:30 ώρα της 01/05/2019, στα πλαίσια της πρόληψης της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο Ι.Χ. συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς κακοποιούς, Γεωργιανής καταγωγής, ηλικίας 32 και 33 ετών αντίστοιχα.

Τα εν λόγω άτομα, όπως αποδείχθηκε, διέπρατταν κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα διαρρήξεις καθώς επίσης έκλεβαν αυτοκίνητα στα νότια προάστια. Μάλιστα, λίγο νωρίτερα από τον έλεγχό τους, είχαν διαρρήξει τρία αυτοκίνητα, στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης, από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι δράστες ξεκίνησαν τις παράνομες δραστηριότητές τους στις αρχές του έτους που διανύουμε. Εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στα νότια προάστια και σπάζοντας τα τζάμια των παραθύρων τους, άρπαζαν από το εσωτερικό ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, αποσκευές, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Με τη σύλληψή τους εξιχνιάστηκαν, συνολικά, 26 περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών στη Γλυφάδα, Άλιμο, Ελληνικό, Αργυρούπολη και Ηλιούπολη, ενώ από τις έρευνες στις οικίες τους κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων και διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι Αστυνομικοί της Νοτιοανατολικής Αττικής, παρά τις όποιες ελλείψεις σε εξοπλισμό και υλικοτεχνικά μέσα, αποδεικνύουν ότι λειτουργούν με φιλότιμο και αυταπάρνηση, ενισχύοντας συνεχώς το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.