Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος

0

Το «παρών» στο επίσημο γεύμα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, καθώς και ο ταμίας της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α., Νίκος Κορομηλάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Βραδινές ώρες της Παρασκευής 22/11/2019 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο Ταμίας της Ένωσης Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ παρευρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης, στο επίσημο γεύμα που πραγματοποιήθηκε από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας στο ξενοδοχείο Bomo Club Palace Hotel στην Γλυφάδα.

Στην εκδήλωση τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Βασίλης ΒΡΑΝΤΖΑΣ και την IPA εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας της τοπικής διοίκησης Αθηνών κυρία Έφη Αντωνίου.

Ο Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ αφού συνεχάρη και τις δύο πλευρές, την ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου για την συμμετοχή τους στην τελική φάση του 3ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και την Ελληνική ομάδα για την αξιοπρεπή εμφάνισή της, επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η χώρα που διέδωσε το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η Ένωσή μας ευχαριστεί και συγχαίρει τον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας κύριο Γεώργιο ΤΖΑΤΖΑΚΗ καθώς και το Δ.Σ. για την τιμή που έκαναν στο πρόσωπο του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ να παραδώσει ο ίδιος τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Ένωσή μας, ο Πρόεδρος Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και δεσμεύεται ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.