Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Νέα διανομή υγειονομικού υλικού για τον Covid-19 (pics)

0

Συνεχίζεται η διανομή υγειονομικού υλικού από την Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19. Αυτή τη φορά υλικά παραδόθηκαν στους αστυνομικούς των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Μαρκοπούλου και Σαρωνικού, καθώς και των Αστυνομικών Σταθμών Καλυβίων και Πόρτο Ράφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Τετάρτη 18/03/2020 και την Πέμπτη 19/03/2020, συνεχίστηκε από την Ένωσή μας η διανομή υλικού για την προστασία των συναδέλφων μας από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Βρέντας, ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς και οι Αντιπρόσωποι Ιωάννης Τυπάλδος και Ηλίας Κάραλης, διένειμαν γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής.

Το υλικό για την προστασία από τον ιό Covid-19 (κορονοϊό), αυτήν την φορά παραδόθηκε στους Αστυνομικούς των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Μαρκοπούλου και Σαρωνικού, καθώς και στους Αστυνομικούς Σταθμούς Καλυβίων και Πόρτο Ράφτη.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους εκτελούν τα καθήκοντά τους, κάτω από τις αυτές τις συνθήκες που βιώνουμε ως Χώρα!

Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε δίπλα στους συναδέλφους μας. Δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση! Παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε!

Καταστήσαμε σαφές στους συναδέλφους πως η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και για αυτό απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Είναι μια πρωτοβουλία που ως Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε, έτσι ώστε να εφοδιαστούν όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής με μάσκες, γάντια και υλικό για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.