Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αστυνομικούς

0

Επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών, πραγματοποίησε στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Ψυχοσάββατο 02/03/2019 και ώρα 12:00 στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, σε πνεύμα κατάνυξης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος, αποτίνοντας φόρο τιμής στους Αστυνομικούς που έχασαν την ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, τηρώντας πιστά τον όρκο που έδωσαν στην Πατρίδα και το Σύνταγμα, υπερασπιζόμενοι μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος τη δημοκρατία, την ειρήνη και την ελευθερία.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αντιστράτηγος (ε.α.) κ. Γεώργιος ΤΗΛΕΛΗΣ, Ο Ταξίαρχος της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΣΔΟΥΚΟΣ, η Υπαστυνόμος κα. Ευρυδίκη ΣΟΥΛΙΩΤΗ εκπρόσωπος του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και νυν Βουλευτή του Σύριζα κ. Πάνου ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, σύσσωμο το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο εκπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής Αστυνόμος κ. Χρήστος ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Γεώργιος ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ο οποίος έχει κάνει δωρεά το μνημείο πεσόντων αστυνομικών στο οποίο τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση, ο ερευνητής κ. Γεώργιος ΜΑΝΙΚΑΣ και πλήθος συναδέλφων μας της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών (Ε.Κ.Α.Μ., Τ.Ε.Ε.Μ., στελέχη του Αερολιμένα κτλ.) και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.