Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής: Όχι επικοινωνιακά παιχνίδια σε βάρος των συναδέλφων

0

Ανακοίνωση για το ζήτημα των υπηρεσιακών λεωφορείων της ΕΛ.ΑΣ. -αφορά τις μετακινήσεις από και προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών- εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωσή μας, ενημερώνει τους αστυνομικούς που υπηρετούν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών πως ο πρόεδρος Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ βρίσκεται σε συνεχείς διεργασίες και επικοινωνία με τους απαραίτητους φορείς προκειμένου, η μετακίνηση των συναδέλφων από και προς το αεροδρόμιο, να συνεχιστεί απρόσκοπτα και το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά την παρέλευση της επικείμενης εβδομάδας, για την οποία έχει ήδη εξασφαλιστεί δωρεάν η μετακίνησή τους από το ταξιδιωτικό γραφείο «MAROULIS TRAVEL», κατόπιν παρέμβασης του ίδιου του προέδρου.

Η Ένωση έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την επίλυση του προβλήματος και εργάζεται μεθοδικά έτσι ώστε, να συνεχιστούν τα δρομολόγια των λεωφορείων με οιονδήποτε τρόπο, έχοντας ως βασικό σκοπό την αποφυγή της ταλαιπωρίας του προσωπικού.

Στην Διεύθυνση Αερολιμένα είχε τρία δρομολόγια που εξυπηρετούσαν τους συναδέλφους που διαμένουν σε απομακρυσμένα σημεία, ένα με αφετηρία την Εθνική Άμυνα, ένα από το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού και ένα που εξυπηρετεί τους συναδέλφους που εργάζονται στα γραφεία.

Το ένα από τα τρία δρομολόγια είχε περικοπεί λόγω έλλειψης οδηγών, πριν περίπου ένα χρόνο, δημιουργώντας ήδη δυσχέρειες στις μετακινήσεις των συναδέλφων.

Επικοινωνιακά παιχνίδια δεν θα επιτρέψουμε από κανέναν εις βάρος των συναδέλφων μας, ούτε θα κάνουμε εκπτώσεις στα αυτονόητα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.