Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου: Τι συζήτησαν με τον νέο δήμαρχο Σητείας

0

Συνάντηση με τον νέο δήμαρχο Σητείας, Γιώργο Ζερβάκη, είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις ελλείψεις και τις άμεσες ανάγκες του Α.Τ. Σητείας και του Αερολιμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Παρασκευή 13/09/2019, στο Δημαρχείο Σητείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του Αναπληρ. Γενικού Γραμματέα ΣΟΥΚΙΑ Κωνσταντίνου της Ένωσής μας, με τον με τον νέο Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη.

Στην συνάντηση αυτή και με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, του ευχηθήκαμε μια δημιουργική θητεία αλλά και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά με την έλλειψη σε Αστυνομικό προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος και του Αερολιμένα Σητείας και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση μας προς την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου αυτό να επιλυθεί. Ακόμα του τονίσαμε την αναγκαιότητα για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σητείας σε νέο σύγχρονο κτίριο, ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες των υπηρετούντων σε αυτό, όσο και των πολιτών που θα το επισκέπτονται.

Ο Δήμαρχος, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Σητείας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Χ. Καρτσάκης
Ο γ. γραμματέας, Μιχαήλ Κ. Σπυριδάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.