Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Έμπρακτη στήριξη στους αστυνομικούς στον Έβρο

0

Στο πλευρό των αστυνομικών που δίνουν νυχθημερόν μάχη στον Έβρο στέκεται η Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου, μεριμνώντας για δωρεά υλικού πρώτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Καθημερινά όλοι μας παρακολουθούμε με αγωνία και κομμένη την ανάσα τον σκληρό αγώνα των συναδέλφων μας, και όχι μόνο, στα ανατολικά σύνορα της Πατρίδας μας, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο σε δεκάδες χιλιάδες μετανάστες.

Ο αγώνας αυτός έχει ενώσει και έχει ευαισθητοποιήσει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, υπέρ της προσπάθειας αυτής, και καθημερινά βλέπουμε την έμπρακτη στήριξη από ιδιώτες και φορείς.

Σαν Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, που από την πρώτη μέρα θέσαμε τους εαυτούς μας στη διάθεση του Αρχηγείου ώστε να βρεθούμε στο πλευρό των συναδέλφων μας, με χαρά δεχθήκαμε την δωρεά της εταιρείας ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού E-DAMIANAKIS σε πρώτης ανάγκης εργαλεία, απαραίτητα για τους συναδέλφους μας που επιχειρούν στα σύνορα μέρα και νύχτα (φακούς και προβολείς LED, μπαταρίες, φορτιστές και καλώδια, γάντια εργασίας και μία χρήσεως, εργαλεία χειρός κ.α.) και τους ευχαριστούμε για την ευγενική αυτή κίνηση.

Τα υλικά θα αποσταλλούν στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας ώστε να διανεμηθούν εκεί που πρέπει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Πικράκης
Ο γ. γραμματέας, Χρήστος Αναμουρλού

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.