Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας: Δωρεάν wi-fi στις υπηρεσίες της Βέροιας

0

Δωρεάν πρόσβαση σε wi-fi ίντερνετ θα αποκτήσει το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών της Ημαθίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ένωση μας, αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις τις τεχνολογίας και τις ανάγκες των μελών μας, τα τελευταία 7 χρόνια δαπανά σε μηνιαία βάση, μέρους των εισφορών της προκειμένου να παράσχει στο σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα μέλη της και όπου υπήρχε η δυνατότητα, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η δράση αυτή αγκαλιάστηκε απ’ τους συναδέρφους μας και πλέον η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί βασικό αγαθό για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Σήμερα και έπειτα από 7 χρόνια, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η παροχή διαδικτύου στις αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι Δωρεάν και για όλους τους πολίτες. Όσοι βρεθούν για την εξυπηρέτηση τους σε κάποια αστυνομική υπηρεσία της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν Δωρεάν στο διαδίκτυο κατά την παραμονή τους στις ανωτέρω υπηρεσίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συνάδερφο και μέλος της Ένωσης μας, Χριστοδουλίδη Κωνσταντίνο για τις τεχνικές γνώσεις που παρείχε και την συμβολή του στην εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού που απαιτήθηκε για το νέο εγχείρημα μας (Routers & access points).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Απόστολος Μούρτης
Ο γ. γραμματέας, Κωνσταντίνος Κωστούλης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.