Ένωση Αστυνομικών Αθηνών: Συμβολική χορήγηση υγειονομικού υλικού στην Υ.Δ.Ν./ΤΑΕ (109)

0

Χορήγηση υγειονομικού υλικού, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, προχώρησε η Ένωση Αστυνομικών Αθηνών, σε μία συμβολική και ουσιαστική κίνηση στήριξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών είναι μια από τις Υπηρεσίες που τους τελευταίους μήνες σηκώνει μεγάλο βάρος των καθημερινών δράσεων και επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο κέντρο της Αθήνας, στα Εξάρχεια και σε άλλες εστίες εγκληματικότητας στην Αττική, στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου της Ηγεσίας για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών. Χάρη στον επαγγελματισμό και το φιλότιμο των υπηρετούντων συναδέλφων υπό την καθοδήγηση άξιων Αξιωματικών, επιδεικνύει συνεχείς επιτυχίες, οι οποίες γίνονται πρώτο θέμα στα Μ.Μ.Ε. και μας κάνουν υπερήφανους.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αποτελούμενη από τους Γενικό Γραμματέα Χύτα Κωνσταντίνο, Ειδικό Γραμματέα Χρυσάφη Γρηγόρη και Ταμία Μαυραγάνη Φώτη, επισκέφτηκε τα γραφεία της Υπηρεσίας και αφού συνεχάρη τους υπηρετούντες συναδέλφους, παρέδωσε υγειονομικό υλικό που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του προσωπικού της νευραλγικής αυτής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Δημοσθένης Πάκος
Ο γ. γραμματέας, Κωνσταντίνος Χύτας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.