Ένωση Αστυνομικών Αθηνών για Εξάρχεια: Πότε θα γίνουμε επιτέλους Μονμάρτρη;

0

Σκωπτική ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Αθηνών, μετά τη χθεσινή επίθεση εναντίον Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. «καρφώνουν» βουλευτές της αντιπολίτευσης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «μάλλον κάποιοι πιστεύουν ότι όποιος έχει βόμβες μολότοφ στην κατοχή του τις βγάζει βόλτα για να πάρουν αέρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βρεθήκαμε για ακόμη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να επισκεφτούμε τραυματίες συναδέλφους μας στο 401 ΓΣΝΑ.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ 07/11/2019 ζήσαμε ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, όπου οι γνωστοί μπαχαλάκηδες με καταδρομική επίθεση εναντίον κινούμενων μηχανών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και υπηρεσιακού λεωφορείου των Μ.Α.Τ., επεδίωξαν θύματα.

Την ώρα που οι σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες αστυνομικοί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να εφαρμόσουν το σχέδιο της Πολιτείας, ορισμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο μας εξέπληξαν δυσάρεστα με τις απόψεις τους και τις απορίες τους για το αν η κατοχή μολότοφ είναι αδίκημα!

Αφού λοιπόν έχουν τέτοιες απορίες, τους καλούμε την επόμενη φορά να επισκεφτούν μαζί μας τα νοσοκομεία και να ζητήσουν επίσημα στοιχεία για τον συνολικό αριθμό τραυματιών από μολότοφ που έχει μετρήσει την τελευταία δεκαετία το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.!

Μάλλον κάποιοι πιστεύουν ότι όποιος έχει βόμβες μολότοφ στην κατοχή του τις βγάζει βόλτα για να πάρουν αέρα!!!

Ζητούμε λοιπόν επιτέλους την θεσμική μας θωράκιση και την εφαρμογή οργανωμένου σχεδίου, ώστε να μπορέσει ο εργαζόμενος αστυνομικός να παραδώσει στους πολίτες τις γειτονιές.

Απαιτούμε επίσης να δοθεί άμεσα τέλος στη δημιουργική ασάφεια ως προς τις εντολές που δέχονται οι αστυνομικές δυνάμεις, αλλά κυρίως να μπει ένα τέλος στην ασυλία των μπαχαλάκηδων.

Τέλος, επιβάλλεται όλο το πολιτικό σύστημα να εκφράσει επίσημα τις απόψεις του για τα φαινόμενα της βίας και της ανομίας, ούτως ώστε να δούμε τόσο εμείς όσο και ο ελληνικός λαός, τι πραγματικά πρεσβεύει ο καθένας και τι επιτέλους θέλουν από εμάς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Δημοσθένης Πάκος
Ο γ. γραμματέας, Κωνσταντίνος Χύτας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.