Ένωση Αστυνομικών Αθηνών: Εξάρχεια – Καισαριανή, μια… μολότοφ δρόμος

0

Την οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών προκάλεσε η νέα καταδρομική επίθεση εναντίον της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Σε ανάρτηση τους στο Facebook, οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζουν: «Εξάρχεια – Καισαριανή, μια… μολότοφ δρόμος».

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στο Facebook της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Πριν λίγες μέρες όταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α. δέχθηκε επίθεση κάποιοι μας έλεγαν «μην αρχίσετε να φωνάζετε πάλι εσείς οι συνδικαλιστές, αυτή η επίθεση συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια». Όμως μετά από 10 ημέρες ξανάγινε!!!

Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην γίνει «θεσμός», όπως οι επιθέσεις στα Εξάρχεια. Η απορία που εμείς έχουμε είναι ποίες μαγικές ιδιότητες έχουν όλοι αυτοί και εμφανίζονται – εξαφανίζονται τόσο γρήγορα; Δεν θα πούμε άλλα γιατί θα «τρέχουμε» πάλι με Ε.Δ.Ε. Κάντε, κύριοι ιθύνοντες, κάτι με τους μπαχαλάκηδες, δεν πάει άλλο, μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής δίπλα στους συναδέλφους μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους σκοπούς της Δ.Α.Ε.Α. που παρά την καταδρομική τύπου επίθεση, αντέδρασαν. Δεν είναι και υπεράνθρωποι να τα κάνουν όλα, να αντιδράσουν, να καταδιώξουν, να κάνουν και συλλήψεις. Όποιος κατάλαβε – κατάλαβε…

Υ.Γ. Τα άτομα επέδειξαν τέτοια αδιαφορία και θράσος, που χτύπησαν σε ώρα αιχμής, με ανοιχτά καταστήματα και περαστικούς. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.