Ένωση Αστυνομικών Αθηνών: Εθελοντική αιμοδοσία στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

0

Εθελοντική αιμοδοσία στην έδρα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διοργανώνει για την Τρίτη 20/04 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και από ώρες 09:00 έως 14:00, στην αίθουσα Μουσείου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Αντιγόνης 2-6 και Λεωφόρος Αθηνών) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βοηθά καθημερινά συναδέλφους και συγγενικά τους πρόσωπα όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., την τήρηση των οποίων θα επιμεληθεί το Προεδρείο της Ένωσης.

Επίσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1005/16/1013162 από 25-5-2016 διαταγή κου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., χορηγείται τετραήμερη (4ήμερη) ειδική άδεια αιμοδοσίας, κάθε φορά που δίνουν αίμα προς χρήση των τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων. Καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα, να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, τα αποτελέσματα της οποίας σώζουν ζωές.

Το αίμα δεν παράγεται, μόνο χαρίζεται

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Δημοσθένης Πάκος
Ο γ. γραμματέας, Κωνσταντίνος Χύτας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.