Ένωση Αστυνομικών Αθηνών: Δίνω αίμα, σημαίνει δίνω ΖΩΗ!

0

Μεγάλη επιτυχία είχε η οργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Προσφέροντας αίμα, σώζεις ανθρώπινες ζωές.

Άλλη μία αιμοδοσία της Ένωσης μας πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής με μεγάλη επιτυχία.

Η μαζικότητα με την οποία προσήλθαν οι συνάδελφοι για να επιτελέσουν το ιερό τους καθήκον ήταν ομολογουμένως συγκινητική και αποτελεί πιστοποίηση ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κάθε συνάδελφος ότι σε μια δύσκολή στιγμή που αυτός ή κάποιο δικό πρόσωπο χρειαστεί αίμα, η Ένωσή μας ανταποκρίνεται άμεσα για να καλύψει τις απαιτούμενες ανάγκες.

Βλέποντας λοιπόν στην Ένωση ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων στις δράσεις μας αυξάνεται συνεχώς, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον, ευχαριστώντας τους συναδέλφους για τη δύναμη που μας δίνουν.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΣΑΝΙΔΑ Παρασκευά που μας φιλοξένησε.

Δίνω αίμα, σημαίνει δίνω ΖΩΗ!

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Δημοσθένης Πάκος
Ο γ. γραμματέας, Νικόλαρος Ρήγας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.