Εννέα προσαγωγές μετά από «παρέμβαση» του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Περιβάλλοντος

0

Καταδρομική επίθεση, με στόχο παράρτημα του υπουργείου Περιβάλλοντος στην οδό Αμαλιάδος, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ομάδα περίπου 30 μελών του «Ρουβίκωνα».

«Είμαστε από τον Ρουβικώνα, μην κουνηθείς και μην κάνεις τίποτα», είπαν στον αστυνομικό που βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου τα μέλη της αναρχικής ομάδας. Στη συνέχεια ανέβηκαν στους ορόφους και πέταξαν φέιγ βολάν, ενώ φώναξαν την αντίθεση τους στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης στην Κέρκυρα, αλλά και σε οποιαδήποτε εξόρυξη στην Ήπειρο.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην οδό Αμαλιάδος προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές υπόπτων, από τη γύρω περιοχή.

«Το κεφάλαιο λεηλατεί εργάτες, φύση και ζώα, αυτό είναι φτιαγμένο να κάνει. Το κράτος είναι πάντα εκεί να βάλει πλάτη, χρήμα και βούρδουλα. Το χρέος της τάξης μας είναι να αντεπιτεθεί και να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα σε ένα υγειές περιβάλλον. ΣΤΑ ΧΥΤΑ ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα»!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.