Παναγιώτης Χαρέλας: Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε ποτέ!

0

Το «παρών» στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την ώρα που συνεδρίαζε η Ολομέλεια για το ζήτημα του μισθολογίου των αστυνομικών έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, Παναγιώτης Χαρέλας. Μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το παρακάτω κείμενο.

Η ανάρτηση του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ

Μισθολόγιο ενστόλων:

Το φθινόπωρο του 2017 καταθέσαμε ως ΠΟΣΥΦΥ, πρώτοι αίτημα ακύρωσης του νέου μισθολογίου που ψήφισε η προηγούμενη Κυβέρνηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Δεν ήταν τυπική υπόθεση κατάθεσης ενός αιτήματος. Το επεργαστήκαμε μεθοδικά και ουσιαστικά.

Μετά από την πρώτη συζήτηση 7-5-2018 η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας λόγω της σπουδαιότητας της. Το αίτημα μας δεν αφορούσε μονάχα την ακύρωση του μισθολογίου αλλά ζητούσε την αποσαφήνιση σε μια σειρά θεμάτων που καθιστούσαν το νέο μισθολόγιο επιβλαβές κυρίως για την κατηγορία μας, όπως το παραμεθόριο και η ένταξη μας σε υποδεέστερη μισθολογική κλίμακα, την γ’ κατηγορία. Ζητήματα που έθεσε μόνο η ΠΟΣΥΦΥ και αναμένει σήμερα απαντήσεις από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με την υπόσχεση στους συναδέλφους μας πως η Ομοσπονδία θα φτάσει μέχρι τέλους για να υπερασπιστεί τα δίκαια, σήμερα φτάσαμε στην ανώτατη δικαστική βαθμίδα της Χώρα μας.

Όλο αυτό το διάστημα με τους Νομικούς μας Συμβούλους επεξεργαστήκαμε τα επιχειρήματά μας που θα καταρρίψουν τις αυταρχικές ενέργειες της προηγούμενης Κυβέρνησης που δημιούργησαν τεράστιο εισοδηματικό χάσμα στις κατηγορίες των ένστολων.

Η απάντηση μας θα έρθει μέσα από τις Αποφάσεις αυτών των δικαστηρίων που συζητείται σήμερα η υπόθεση μας.

Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε ποτέ!

Καλή επιτυχία!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.