Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη ο Rafid Α.

0

Ο άνδρας που καταζητείτο από τις γαλλικές αρχές, έπειτα από την άγρια δολοφονία της γυναίκας του, συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο 38χρονος κρατείται από τις ελληνικές αρχές έως ότου εκδοθεί στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Γαλλίας, ο Αφγανός Rafid Α. στις 30 Οκτωβρίου ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του Razia, μητέρα τριών παιδιών.  Ρεπορτάζ της «Liberation», γράφει πως ο εισαγγελέας της Μπεζανσόν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι: «από κάμερα ασφαλείας εντοπίστηκε ένα άτομο που ακολουθούσε το θύμα… Ύστερα από αξιοποίηση του υλικού, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον σύζυγό της».

Το θύμα σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, είχε χτυπήματα στον λαιμό και στον θώρακα, και πέθανε από ρήξη αορτής. Η κατάσταση στο πρώην ζευγάρι ήταν πολύ άσχημη και η Razia είχε καταθέσει συνολικά εφτά μηνύσεις εναντίον του συζύγου της, εκ των οποίων οι τρεις από το 2017 στη Μασσαλία.

Τότε ήταν που δέχθηκε τη βοήθεια μιας οργάνωσης για κακοποιημένες γυναίκες, κοντά στη Μπεζανσόν. Ωστόσο, στη συνέχεια έπεσε ξανά θύμα του συζύγου της και κατέθεσε τέσσερις νέες μηνύσεις για κακοποίηση και απειλές για τη ζωή της.

Αφού ζήτησε διαζύγιο, έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της. Αυτός, όμως, κατάφερε να ξαναβρεί τα ίχνη της…

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.