Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τρεις Πακιστανούς για το θάνατο του 25χρονου στου Φιλοπάππου

0

Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τριών σεσημασμένων για ληστείες Πακιστανών, οι οποίοι είναι οι βασικοί ύποπτοι για το θάνατο του 25χρονου Ν.Μ. στο λόφο του Φιλοπάππου.

Πρόκειται για άτομα που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για επιθέσεις σε πολίτες με στόχο την αρπαγή χρημάτων και κινητών τηλεφώνων. Τα στοιχεία τους υπήρχαν στις βάσεις δεδομένων της Αστυνομίας με τους σεσημασμένους για εγκληματικές ενέργειες.

Το πιθανότερο είναι οι τρεις ύποπτοι να έχουν καταλάβει ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω τους και να προσπάθησαν να κρυφτούν είτε στην Αθήνα είτε στην επαρχεία. Ήδη ισχυρές δυνάμεις της Ασφάλειας που έχουν ανά χείρας τις φωτογραφίες τους τους αναζητούν σε όλα τα πιθανά μέρη, όπου θα μπορούσαν να έχουν κρυφτεί. Στο πλαίσιο αυτό η έρευνα θα ανοίξει, προκειμένου να εντοπιστούν συγγενικά τους πρόσωπα που θα μπορούσαν να τους παρέχουν κατάλυμα. Σε περίπτωση που εντοπιστούν και προσαχθούν τελικά στη ΓΑΔΑ, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η αναγνώρισή τους από την 23χρονη.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.