Εκτέλεση στη Βούλα: Οι συναλλαγές του «Αυστραλού» στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

0

Οι κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται τοποθετημένες στην έπαυλη του 46χρονου επιχειρηματία Γ.Μ., έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής καθώς ενδέχεται να έχουν καταγράψει κάποιες κινήσεις του δράστη ή των δραστών της χθεσινοβραδινής εκτέλεσης.

Αναδημοσίευση από reader.gr, Κώστας Παπαδόπουλος

Εκτός από τους φυσικούς δράστες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν και τον ηθικό αυτουργό -το άτομο δηλαδή που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του «Αυστραλού». Για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτει σύνδεση με το «συμβόλαιο θανάτου» που τελικά απέτυχε σε βάρος του 37χρονου Ε.Ζ. το βράδυ της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, με τα οποία ενδέχεται να είχε διαφορές ο 46χρονος, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί κατά το παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα και την Αυστραλία.

Όσον αφορά τη σύζυγο του, γνωστό μοντέλο με πρόσφατη τηλεοπτική παρουσία, έχει δώσει μια αρχική κατάθεση στους αστυνομικούς, χωρίς να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική. Η ίδια έμαθε τα δυσάρεστα νέα την ώρα που βρίσκονταν σε πασαρέλα και έφυγε σοκαρισμένη για την κατοικία τους.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια οι κάλυκες

Στον τόπο του εγκλήματος έχουν βρεθεί 6 κάλυκες από πιστόλι των 9mm, ενώ 4 βολίδες είχαν καρφωθεί στο σώμα του 46χρονου. Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εξεταστεί εάν το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη -κάτι μάλλον απίθανο με βάσει την εμπειρία-. Εντύπωση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι ο «Αυστραλός» είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του -ένα Smart- στο άνοιγμα ενός δρόμου, όπου για να βγει έπρεπε να κάνει ελιγμούς άρα έδωσε χρόνο στον ή στους δολοφόνους του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.