Εκδόθηκε στην Ελλάδα ένας από τους δολοφόνους του επιχειρηματία Σταματιάδη (photos)

0

Στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής κρατείται, μετά την έκδοση του από τις βελγικές Αρχές, ο 30χρονος Αλβανός που είχε συλληφθεί στις Βρυξέλλες και κατηγορείται μεταξύ άλλων για τη δολοφονία του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Πρόκειται για τον (επ.) GJERGJI (ον.) ELVIS του NDUA και της MARA που γεννήθηκε στις 25-2-1989 στην Αλβανία, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα στα τέλη Φεβρουαρίου 2019. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία στο σπίτι του στην Κηφισιά, ο Αλβανός κακοποιός είχε διαφύγει αρχικά στην Ιταλία και στη συνέχεια -μέσω Αλβανίας- έφτασε στο Βέλγιο, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο εκτέλεσης διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος είναι μέλος σπείρας Αλβανός «μπουκαδόρων» που είχαν εξαρθρωθεί τον Φεβρουάριου του 2019 από το Τμήμα Δίωξης Ληστειών και Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής. Ο Αλβανός κακοποιός, κατά τη σύλληψη του στις Βρυξέλλες, είχε πάνω του ελληνικό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.