Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Η «παγίδα» της Ασφάλειας Αττικής στην Ειδομένη

0

Στα χωράφια της Ειδομένης, λίγο πριν περάσουν στα Σκόπια, συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο Πακιστανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του 25χρονου Ν.Μ.

Η σύλληψή τους έγινε από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που είχε εγκατασταθεί εδώ και πέντε ημέρες στην Ειδομένη. Στη θέα των αστυνομικών οι Πακιστανοί δεν αντιστάθηκαν, καθώς κατάλαβαν ότι έχει έρθει το τέλος της ελευθερίας τους. Οι δύο δράστες αναγνωρίστηκαν από την 23χρονη φίλη του θύματος και έτσι ξεκίνησε η αναζήτησή τους.

Η σύλληψη του τρίτου δράστη από το Ιράκ στο κέντρο της Αθήνας έγινε μετά από ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων που είχαν βρεθεί πάνω σε σακούλα στον τόπο του εγκλήματος. Και οι τρεις δράστες είχαν απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες.

Στο μεταξύ, δραματικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 25χρονου φοιτητή Ν.Μ. Ο νεαρός φορούσε μία χρυσή αλυσίδα, την οποία ήθελαν να αρπάξουν οι δράστες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πάνω στα σπρωξίματα («αντίρροπες δυνάμεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά), ο νεαρός έπεσε από τα βράχια. Υπάρχει δηλαδή «αιτιώδης συνάφεια» ανάμεσα στη ληστεία και το θάνατό του. Στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε η χρυσή αλυσίδα του 25χρονου κομμένη.Πριν βάλουν στο μάτι την αλυσίδα, οι ληστές είχαν αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο. 

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.