Εγκλημα στη Ρόδο: Τι ισχυρίζεται κατηγορούμενος για το βιασμό της 19χρονης

0

Ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, απολογούμενος για το βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ υποστήριξε πως δεν έχει σχέση και δεν ήταν καν στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε και γράφει η εφημερίδα Ροδιακή, είπε ότι την 1η Δεκεμβρίου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του για να βρει τον 21χρονο Ροδίτη, με τον οποίο μαζί βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη και να τον πείσει να πάνε στην αστυνομία.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα», κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Δεν βρήκε τον 21χρονο αλλά έναν κολλητό του με τον οποίο έφαγαν μαζί και στη συνέχεια κατόπιν πήγαν να βρουν την 19χρονη ΑΜΕΑ και τον 23χρονο Ρομά. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος επίσης κατηγορείται ότι βίασε με τον 19χρονο Αλβανό την κοπέλα.

Ο 19χρονος ισχυρίζεται πως η κοπέλα φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους τού ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του. Κάθισαν στα πίσω καθίσματα αλλά, επειδή το φλερτ ήταν πολύ έντονο, τους άφησε μόνος τους και έφυγε, στην περιοχή Ενυδρείο.

Όταν πήγε να τους παραλάβει, περίπου 20 λεπτά μετά, όπως του είχε ζητήσει ο 23χρονος, δεν βρήκε την κοπέλα με τον Ρομά να του λέει ότι είχε κάνει σεξ μαζί της και εκείνη είχε φύγει με τα πόδια.

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου από τις φυλακές των Γρεβενών, όπου κρατείται καθώς στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Ροδιακή.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.