Έδεσσα: Debate υποψηφίων δημάρχων με συντονιστή τον Γιώργο Τσούκαλη

0

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, θα είναι ο συντονιστής του debate που θα γίνει στην οικία Τσάμη (Βαρόσι), την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 18:00 το απόγευμα με καλεσμένους τους υποψήφιους δημάρχους της Έδεσσας, κ.κ. Δημήτρη Γιάννου, Αντώνη Ρυσάφη, Γιάννη Τσεπκεντζή και Μπάμπη Τσιτσάγκα.

Η ανοιχτή συζήτηση θα γίνει στην Έδεσσα και όπως είναι φυσικό αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους ψηφοφόρους της περιοχής, καθώς αποτελεί δείγμα οργανωμένου διαλόγου που θα βοηθήσει τους ψηφοφόρους να συγκρίνουν πρόσωπα και προτάσεις εν όψει της κάλπης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το site «Εδεσσαϊκός κόσμος» σχετικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ευτυχής αποδεχόμενος την πρόσκληση που του έγινε και η οποία αποτελεί αναγνώριση της συμβολής του στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας αλλά και της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς του με την ιδιότητα του διευθυντή Πολιτισμού της Unesco Πειραιώς και νήσων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.