Η Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής γίνεται Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Ν/Α Αττικής

0

Τη μετονομασία της Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Ν/Α Αττικής, ανακοίνωσε η συνδικαλιστική παράταξη του Γιώργου Καλλιακμάνη, Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο συνδυασμός που κέρδισε τις εντυπώσεις στη νοτιοανατολική Αττική, η Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, πλήρως εναρμονισμένος με τις προτάσεις αλλά και τον τρόπο των διεκδικήσεων των αιτημάτων του συνδικαλιστικού μας κινήματος με την Πανελλήνια παράταξη Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. αλλάζει όνομα.

Είναι δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια δέκα χρόνια ο Έλληνας Αστυνομικός έχει απολέσει πολλά κεκτημένα (οικονομικά, θεσμικά, κ.λπ.), όχι μόνο εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόστηκαν αλλά και λόγω του ότι κάποιοι δεν είχαν την ικανότητα να διαχειριστούν τα γεγονότα.

Δεν φτάνει λοιπόν να θέλεις πρέπει και να μπορείς. Σε αυτή τη φιλοσοφία αλλάζουμε, μετονομάζουμε την παράταξη μας σε ΜΑΧΙΜΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ και αγωνιζόμαστε να πάμε τον ένστολο συνδικαλισμό ΜΠΡΟΣΤΑ, χωρίς κομματικές κατευθύνσεις που ήταν η αιτία να χάσουμε πολλά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.