Δωρεά επιχειρησιακών στολών στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Λαμίας

0

Στη δωρεά επιχειρησιακών στολών για τις ανάγκες του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, προχώρησε ο επιχειρηματίας της περιοχής, Φιλοποίμην Παπαλέξης, ως μία ελάχιστη ένδειξη στήριξης του έργου των αστυνομικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας, παρουσία και Αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας παρευρεθήκαμε στο κατάστημα της επιχείρησης Ι. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 59, όπου ο ίδιος αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί το Τμήμα Άμεσης Δράσης, προχώρησε στην δωρεά επιχειρησιακών στολών για τις ανάγκες των Αστυνομικών τόσο των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης όσο και των περιπολικών της Υπηρεσίας.

Εκ μέρους και των δύο συνδικαλιστικών Ενώσεων καθώς και όλων των Αστυνομικών που έγιναν δέκτες της δωρεάς αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Φιλοποίμην ΠΑΠΑΛΕΞΗ, για την έμπρακτη αυτή αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας, σε μία δύσκολη περίοδο για τον Έλληνα Αστυνομικό.

Για τα Διοικητικά Συμβούλιο
Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Νικόλαος Τριανταφύλλης
Ο πρόεδρος των Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Στερεάς Ελλάδας, Γεώργιος Μπράνης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.