Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτέλεση του επιχειρηματία

0

Ένα νέο βίντεο από την στιγμή της εκτέλεσης του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζονται καρέ καρέ όλες οι κινήσεις του Μακρή από την στιγμή που κατευθύνεται στο αυτοκινητό του, μέχρι και που εξέρχεται από αυτό προκειμένου να γλιτώσει από τον δολοφόνο του, ο οποίος όμως τον ακολουθεί και τον εκτελεί εν ψυχρώ.

Η δολοφονία του Μακρή, στην οδό Τροίας στην Βούλα, έλαβε χώρα στις 31 Οκτωβρίου. Ο 46χρονος βγήκε από το σπίτι του και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος τον πυροβόλησε αρκετές φορές πριν διαφύγει.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει τη βεντέτα που είχε ξεσπάσει με τους συγγενείς Λιβανέζου πρώην συνεργάτη του επιχειρηματία, ο οποίος είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας και οι συγγενείς του χρέωναν εμπλοκή σε αυτό στον “Αυστραλό”, κάτι που τον ανάγκασε να αναζητήσει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η οικογένεια του συγκεκριμένου Λιβανέζου επιχειρηματία με τον οποίο έγιναν αρχικά φίλοι και συνέταιροι οι δύο άντρες, θεωρείται από τους Αυστραλούς ως η πιο ισχυρή οικογένεια της αυστραλιανής Μαφίας.

Έντονη οικονομική διαφορά που ξέσπασε μεταξύ τους οδήγησε σε ρήξη και σε “συμβόλαιο θανάτου” σε βάρος του “Αυστραλού” και μάλιστα τότε είχε εντοπιστεί ο εκτελεστής που θα το έφερε σε πέρας έχοντας στην κατοχή του οπλισμό και φωτογραφίες του στόχου του.

Ακολούθησε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αδελφού του Λιβανέζου συνεταίρου του, κάτι το οποίο αμέσως χρέωσαν τα μέλη της οικογένειας στον Ελληνοαυστραλό και από εκείνο το σημείο και μετά έχει ξεσπάσει μία θυελλώδης βεντέτα μεταξύ τους, που μαζί με τα μπλεξίματα του 46χρονου με τον νόμο στην Αυστραλία, τον οδήγησαν στην φυγή του, στην Ελλάδα. Μάλιστα, τυχαία οι δύο άντρες είχαν βρεθεί στην Μύκονο πριν 8 χρόνια και κόντεψαν να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους μέσα σε πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης του νησιού, κάνοντας το τότε γυαλιά-καρφιά.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.