Στο… δόκανο της Άμεσης Δράσης δουλέμπορος – Έτσι τον συνέλαβαν (pics)

0

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης στο πλαίσιο περιπολίας και ενώ κινούνταν στην Νέα Εθνικό Οδό Αθηνών Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Μάνδρας, εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο χρώματος ασημί, του οποίου η πινακίδα κυκλοφορίας ήταν φθαρμένες, ενώ έφερε μαύρες αντηλιακές μεμβράνες που δυσκόλευαν τους αστυνομικούς να δουν τον αριθμό των επιβατών.

Το Katechaki δημοσιεύει φωτογραφίες από την επιχείρηση:

Μόλις ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου αντιλήφθηκε την παρουσία του περιπολικού ελάττωσε αισθητά ταχύτητα προσπαθώντας να τους αποφύγει. Σε έλεγχο του αυτοκινήτου στο χώρο στάθμευσης των διοδίων Ελευσίνας προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος μετέφερε πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν νομιμοποιητικά έγγραφα στοιχεία ταυτότητας και ότι ο οδηγός δεν τους γνώριζε τους συνεπιβάτες.

Εντός του χώρου του πορτ-μπαγκάζ και της καμπίνας του αυτοκινήτου υπήρχαν σακίδια και τσάντες με ρούχα, υποδήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Εντός του οχήματος βρέθηκε επίσης και πλήθος καρτών τηλεφωνικών συνδέσεων, περίπου 15 στον αριθμό, εισιτήριο του ΟΣΕ, εισιτήριο αεροπορικό, διάφορα αντίγραφα αδειών διαμονής αλλοδαπών και βεβαιώσεις που δεν αντιστοιχούσαν στους ανωτέρω, καθώς και αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων προς την αλλοδαπή.

Ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αλλοδαπών που διεξάγει έρευνα και συντάσσει δικογραφία.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.