Διπλή επιτυχία για την ΟΠΚΕ Ρέντη – Ο σκληρός ποινικός δεν πρόλαβε να αντισταθεί

0

Διπλό «χτύπημα» σε μία βάρδια για πλήρωμα της ΟΠΚΕ Ρέντη. Μεσημέρι Σαββάτου και αξιοποιώντας σχετική πληροφορία, έκαναν έφοδο στον καταυλισμό της Νέας Ζωής Ασπροπύργου και πέρασαν χειροπέδες σε έναν 36χρονο υπήκοο Πακιστάν, σε βάρος του οποίους εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για κλοπές.

Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία ήρθε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όταν μετά από καταδίωξη -που ξεκίνησε από το Θριάσιο- συνέλαβαν έναν 40χρονο Ρομά. Πρόκειται για άτομο που επέβαινε σε αγροτικό αυτοκίνητο, κρίθηκε ύποπτο από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ωστόσο, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη σε φρενήρης ρυθμούς με τον 40χρονο να καταφεύγει σε καταυλισμό στην περιοχή Σκληρή Μαγούλα προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης.

Αυτό δεν σταμάτησε το πλήρωμα της ΟΠΚΕ Ρέντη, που μπήκε στον καταυλισμό και με αστραπιαίες κινήσεις προχώρησε στη σύλληψη, χωρίς να έχει περιθώριο για να αντισταθεί ο Ρομά. Πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο σύμφωνα με το «βιογραφικό» του.

Στη συνέχεια ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα, καθώς μεταξύ άλλων -κατά τη διάρκεια παλαιότερης μεταγωγής του από αστυνομικούς- είχε επιχειρήσει να κλέψει περιπολικό όχημα, το οποίο είχε μέσα και οπλισμό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.