Δημοσθένης Πάκος: «Τρία διαφορετικά ακροατήρια με έβριζαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις»

0

Στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, «Mea Culpa», στον ρ/σ Πρώτο Θέμα 104,6FM, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.

«Επειδή η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζεται μόνο στις επιτυχίες, καλούμαστε εμείς για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα μία κριτική. Δίκαιη ή άδικη», σημείωσε αρχικά ο κ. Πάκος και εξήγησε: «ίσως ακούστηκα λίγο σκληρός, όμως σε τρία διαφορετικά περιστατικά τρία διαφορετικά ακροατήρια με καθύβριζαν. Το πρώτο για τα γεγονότα της ΔΕΘ, το δεύτερο για τον σκοπό στην πρεσβεία του Ιράν και το τρίτο με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Ομόνοια με τον θάνατο του Ζακ. Και στα τρία περιστατικά πήρα θέση υπέρ των αστυνομικών, όχι για συντεχνιακούς λόγους. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ».

Σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στις διμοιρίες ΥΑΤ και ΥΜΕΤ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, ανέφερε ότι υπάρχει έλλειψη οργανικής δύναμης που φτάνει σε ποσοστό 40%.

Όσον αφορά τη δικαστική αστυνομία, σχολίασε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να γίνει πράξη και πρόσθεσε ότι «αυτά δεν μπορούν να γίνουν στο πόδι».

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Δημοσθένης Πάκος από τη 01:13:00 και μετά

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.