Δήμαρχος Ραφήνας: Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφο

0

Την περιφερειακή σύμβουλο πολιτικής προστασίας για πλαστογράφηση εγγράφου καταγγέλλει ο δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με τον δήμαρχο, να του επιρριφθούν ευθύνες για τη μη εκκένωση της περιοχής.

Η περιφερειακή σύμβουλος λέει ότι συγκλήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών στελεχών της περιφέρειας, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος. Σε εκπομπή του ΑΝΤ1,  ο δήμαρχος Ραφήνας υποστήριξε πως στη συνέχεια συντάχθηκε έγγραφο όπου αναφέρεται ότι του δόθηκε προφορική εντολή εκκένωσης.

Το έγγραφο αυτό είναι πλαστό, λέει ο κύριος Μπουρνούς, καθώς ούτε ο ίδιος ποτέ συμμετείχε σε τέτοια σύσκεψη, ούτε και του δόθηκε ποτέ εντολή εκκένωσης. Μάλιστα τονίζει πως δεν έλαβε ποτέ μέσω ασυρμάτου, τηλεφώνου ή έστω μέσω sms κάποιο σήμα για εκκένωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν πλησίασε κάν αυτούς τους ανθρώπους.

Από την πλευρά της η περιφερειακή σύμβουλος ανέφερε ότι όλα όσα λέει ο Δήμαρχος δεν ισχύουν και επικαλείται ως μάρτυρες τους ίδιους ανθρώπους που επικαλείται και εκείνος, αλλά και τον δήμαρχο Μαραθώνα, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υπήρξε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου.

Ο κ. Ζαμάνης, Δήμαρχος Διονύσου, τον οποίο επικαλείται ο κ. Μπουρνούς, λέει ότι το όργανό συγκλήθηκε, ο ίδιος έμεινε για λίγο, ενώ σημειώνει ότι ο δήμαρχος Ραφήνας ή κάποιος εκπρόσωπος του δήμου Ραφήνας δεν ήταν στη συνεδρίαση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.