Δήλωση Χαρακόπουλου για την επίθεση στην ομάδα ΔΙΑΣ

0

Την Υπουργό και Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη για την ανοχή τους, κατηγόρησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την επίθεση στην ομάδα ΔΙΑΣ στα Εξάρχεια από κουκουλοφόρους.

Η δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ

«Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά στη… Μονμάρτη της Αθήνας. Οι γνωστοί άγνωστοι του άβατου των Εξαρχείων, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή στην ανομία που επιδεικνύει συστηματικά το ηγετικό δίδυμο του, κατ’ όνομα μόνον, υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χτύπησαν βάναυσα τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, με την καταδρομική επίθεση σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, την επίθεση στα ίδια τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τις διάφορες ‘‘παρεμβάσεις’’ υπέρ του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα, αποδεικνύουν απλώς την επικινδυνότητα της κυβερνητικής πολιτικής σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των περιθωριακών ομάδων που δρουν στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή η πολιτική, όμως, βαίνει προς το τέλος της και πολύ σύντομα, με την ψήφο των πολιτών, θα αποτελεί ένα κακό και μακρινό παρελθόν.

Ευχόμαστε στον τραυματία αστυνομικό της ΔΙΑΣ ταχεία ανάρρωση».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.