Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης- Αναζητούνται λύσεις πριν να είναι πολύ αργά

1

Όταν υπάρχει μια Διεύθυνση της ΓΑ.Δ.Θ. όπως για παράδειγμα η Διεύθυνση Ασφαλείας η οποία έχει καλυμμένες τις οργανικές θέσεις της και μάλιστα εμφανίζει και πραγματική δύναμη πολύ πανω από την οργανική της, είναι αίνιγμα το πώς λειτουργούν Τμήματα Ασφαλείας με κατά πολύ μειωμένη δύναμη που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις απαραίτητες ανελαστικές υπηρεσίες και προκαλείται δυσλειτουργία των Υπηρεσιών.. Χαρακτηριστική περίπτωση των Τ.Α. Λευκού Πύργου, Τ.Α. Ωραιοκάστρου και Τ.Α. Δέλτα όπου χωρίς υπερβολή υπολειτουργούν, ενώ τα τελευταία συγκροτούν ακόμη και εποχούμενη περιπολία από κοινού και το Τ.Α. Ωραιοκάστρου μετράει μόλις -10- μάχιμους Αστυνομικούς.. και όλα αυτά ενώ έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών και σε μια υπερπλήρη από άποψη δύναμης Διεύθυνση.. Δυστυχώς αυτή η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί εδώ και πολύ καιρό “σπρώχνει” και τους τελευταίους σιγά σιγά στην έξοδο από τις μάχιμες υπηρεσίες.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευάγγελος Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στη Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.

 

1 Comment
 1. Αναγνώστες του Katechaki says

  Μην στεναχωριέστε στη Θεσσαλονίκη, μιας που τα γραφεία του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, δεν θα αδειάσουν για να ενισχύσουν τις Υπηρεσίες πρώτης γραμμής, που οι Αξιωματικοί Υπηρεσίας σε ορισμένα Τμήματα Ασφαλείας κοντεύουν να υπηρετούν σε καθεστώς 8 /16 επιφυλακής, θα ενισχυθείτε τώρα τον Αύγουστο με τον γενναιόδωρο αριθμό των -5- αστυνομικών με οργανική θέση Αστυφύλακα, παρόμοια ενίσχυση δηλαδή με αυτή μικρών νησιών, κάτι έγινε ή γίνεται λάθος.
  Λυπούμεθα, αλλά σας ενημερώνουμε ότι πρακτικά είναι 3 οι Αστυνομικοι που θα υπηρετήσουν στην ΓΑΔΘ, αν δεν το γνωρίζετε ήδη.
  Η δεύτερη πόλη της χώρας.
  Μόνο με άρθρα και χωρίς κινητοποίηση, μάλλον θα είστε στο ίδιο έργο θεατές και τον Σεπτέμβριο.
  Το υπουργείο είναι στην Αθήνα, μπορείτε να κινητοποιηθείτε και να ζητήσετε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία, μπορείτε να ζητήσετε την συνδρομή των βουλευτικών εκπροσώπων της πόλης, μπορείτε και να παραμείνετε να γράφετε μόνο άρθρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.