Διαβατά: Ένταση με μετανάστες έξω από το κέντρο φιλοξενίας (videos)

0
Ένταση και επεισόδια μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και μεταναστών οι οποίοι είχαν ως σκοπό να μεταβούν στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Δεκάδες μετανάστες μεταξύ των οποίων και οικογένειες, έχουν κατασκηνώσει αυτή την ώρα έξω από τη δομή φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, όπως αναφέρει το thessnews.gr ενώ συνεχώς καταφτάνουν στο σημείο και άλλοι, πολλοί από τους οποίους με τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Όπως είπαν ορισμένοι τις επόμενες ώρες προτίθενται να συγκεντρωθούν στο σημείο τόσο από άλλες δομές φιλοξενίας, όσο και από τη δομή Αναγνωστοπούλου, με απώτερο στόχο, όπως είπαν, αύριο το πρωί να ξεκινήσουν για την Ειδομένη, ώστε να διέλθουν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Αστυνομία επιχειρεί να ελέγξει την κατάσταση με τρόπο, ώστε να μη δημιουργηθεί ένταση, λόγω και της παρουσίας οικογενειών και παιδιών στο σημείο.

Πριν από λίγο δημιουργήθηκε ένταση με ομάδες προσφύγων και μεταναστών να εκτοξεύουν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Συμμαχική Οδό, στο ύψος της δομής, αυτή την ώρα έχει διακοπεί.

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.