Δέσποινα Σαββίδου: Επιβεβλημένη η στήριξη για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΛ.ΑΣ.

Ως συνδικαλιστές, οφείλουμε να σταθούμε με τις καλύτερες δυνατές προθέσεις πλάι στη νέα πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας

1
Στα ακούσματα περί έκπληξης κι ανησυχίας για την τοποθέτηση δύο γυναικών στο τιμόνι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ενός εξαιρετικά απαιτητικού Υπουργείου, ας θυμηθούμε πως μια άλλη γυναίκα, η τωρινή μας πλέον αντιστράτηγος, κατάφερε σε μια δύσκολη εποχή να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή διαχείρισης των κομβικών ζητημάτων του μεταναστευτικού και του προσφυγικού.
Άρθρο της Δέσποινας Σαββίδου
Αντιπρόσωπος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Καστοριάς στην ΠΟΣΥΦΥ

Είναι, λοιπόν, επιβεβλημένη η στήριξη όλων μας στα νέα αυτά πολιτικά πρόσωπα, έτσι ώστε να αποκατασταθεί το κύρος της Αστυνομίας στους κόλπους μια κοινωνίας που τόσο έχει πληγεί. Εξ ίσου αδήριτη ανάγκη, είναι η αντικειμενική κι αμερόληπτη ενημέρωση της Ηγεσίας για τα προβλήματα του προσωπικού, καθώς και η αδέκαστη πρόθεση από πλευράς της προς την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι το φύλο της Ηγεσίας του Υπουργείου – αν, δηλαδή, πρόκειται για γυναικεία ή αντρική υπόθεση – αλλά η καθ’ αυτή διάθεση της εκάστοτε Ηγεσίας να σταθεί δίπλα στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον πολίτη, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του Σώματος και της κοινωνίας.

Ως συνδικαλιστές, οφείλουμε να σταθούμε με τις καλύτερες δυνατές προθέσεις πλάι στη νέα πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας, για να μπορέσουμε επιτέλους να ανταποκριθούμε από κοινού στις πολλές και δύσκολες προκλήσεις των καιρών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.