Δέσμευση Μητσοτάκη για 700 νέα περιπολικά, 11.000 νέα αλεξίσφαιρα κ.ά.

0

Μία από τις ειδήσεις που έβγαλε η παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκδήλωση για τη νέα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είναι ότι προωθείται άμεσα η απόκτηση νέων οχημάτων, καθώς και ότι θα αγοραστούν νέα αλεξίσφαιρα κ.ά. υλικά για τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

«Σε επιχειρησιακό επίπεδο παρουσιάζεται μεγάλη πρόοδος. Θέλω να συγχαρώ προσωπικά την ηγεσία του Υπουργείου και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Προχωράμε σταθερά και με σχέδιο. Η εμπιστοσύνη μας στο Σώμα είναι δεδομένη και έμπρακτη», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Μαρκόπουλο, τόνισε ακόμα: «Μαζί με την οικονομική ανακούφιση που φέρνουν στον κλάδο οι νέες ρυθμίσεις για όλους τους μισθωτούς θα ενισχυθεί κι άλλο ο επαγγελματικός εξοπλισμός σας. Θα έχουμε σύντομα κοντά στα 700 νέα οχήματα, 11.000 νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα, 3.500 ασυρμάτους, 1.200 στολές επιχειρήσεων, αλλά και 12 drones που θα υποστηρίξουν τις αποστολές τις οποίες καλείστε να αναλάβετε».

«Ο δρόμος, όμως, επαναλαμβάνω θα είναι δύσκολος και μακρύς. Και μία τεράστια προσπάθεια σαν και αυτή που ξεκινάμε, αντιλαμβάνομαι απόλυτα ότι θα έχει και ταλαντεύσεις», κατέληξε ο πρωθυπουργός!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.