Δείπνο εργασίας Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη – Μήνυμα εμπιστοσύνης και σενάριο υποψηφιότητας

0

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Παραπολιτικά του περασμένου Σαββάτου:

Σε μία καθοριστική χρονική περίοδο και για τα θέματα της δημόσιας τάξης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να πραγματοποιήσει δείπνο (εργασίας) με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Το μενού της συνάντησης των δύο αντρών περιείχε διάφορα, που εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να τα γνωρίζουν τρίτοι.

Ωστόσο, η επιλογή του timing  από την πλευρά του Κυριάκου να δειπνήσει με τον υπουργό του μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Άλλωστε, έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν κάνει τίποτα τυχαία ο επικεφαλής της κυβέρνησης.

Το πρώτο μήνυμα που θέλησε να στείλει αφορούσε στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο αλλά και τους μέχρι τώρα χειρισμούς που έχουν γίνει από τον Χρυσοχοΐδη.

Μάλιστα, ο Μητσοτάκης επιλέγει να στείλει το σχετικό μήνυμα σε μία περίοδο που ο υπουργός δέχεται βέλη (κυρίως) από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.  Αν και δεν το γνωρίζω, δεν αποκλείω ένα από τα «πιάτα» του δείπνου να αφορούσε και την εκλογική περιφέρεια όπου θα είναι τελικά υποψήφιος ο Χρυσοχοΐδης. Αν κρίνω από τη σχετική κινητικότητα, μάλλον τον βλέπω να επιλέγει το ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.