Χρυσοχοΐδης: «Είμαι έκπληκτος από την εικόνα διάλυσης που συνάντησα στην ΕΛ.ΑΣ.»

0

Για την εικόνα της ΕΛ.ΑΣ., όταν επέστρεψε στο μέγαρο της Κατεχάκη, μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αποτύπωμα στον ΣΚΑΪ.

«Είμαι έκπληκτος από την εικόνα διάλυσης που συνάντησα στην αστυνομία όταν επέστρεψα στο υπουργείο. Διέλυσαν τα μυαλά των ανθρώπων της αστυνομίας. Για πολλά χρόνια υπήρχε μια επιχειρησιακή διάλυση. Τώρα έχουν αρχίσει να δουλεύουν και πάλι αυτοί οι άνθρωποι. Πρέπει πρώτα σαν κυβέρνηση να φτιάξουμε τα μυαλά αυτών των ανθρώπων», σημείωσε αρχικά ο κ. Χρυσοχοΐδης και συνέχισε:

«Υπήρξα υπουργός και πριν την κρίση και ξέρω πως υπήρχαν ικανοί και φιλότιμοι άνθρωποι. Μετά από την κρίση και την περικοπή των δαπανών δεν βρίσκεις ούτε έναν. Υπάρχει μια ισοπέδωση. Αυτό έχει αρχίσει και αλλάζει. Σιγά – σιγά βλέπω πάλι διάθεση για δουλειά. Δεν είναι θέμα προκατόχων. Και οι κ. Γεροβασίλη και ο κ. Τόσκας ήθελαν να κάνουν δουλειά. Το γενικότερο κλίμα ήταν αυτό που εμπόδισε όλους αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επεσήμανε ότι: «Στο Μάτι αποδείχθηκε η διάλυση του δημοσίου. Δεν δόθηκε καμία μάχη ενώ ήταν όλη η ηγεσία και η φυσική και η πολιτική παρούσα. Δεν θα πάθουμε ξανά τα ίδια. Ο κίνδυνος είναι εδώ αλλά δεν υπάρχει πλέον αυτή η διάλυση».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.